Δημιουργία online μαθήματος σήμερα… όχι αύριο

Σκέφτεστε εδώ και καιρό τη δημιουργία ενός Video Course αλλά δεν το έχετε πάρει “ζεστά” ακόμα; Είστε της λογικής “μην κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο”; Λοιπόν, σας λέω εκ των προτέρων πως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Δε θα θριαμβολογήσω ούτε θα σας κουνήσω το δάχτυλο και κυρίως δεν πρόκειται να σας πω ψέματα. Η δημιουργία μιας διαδικτυακής σειράς μαθημάτων μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση. Αν κάποιος σας πει ότι μπορείτε να το “ξεπετάξετε” μέσα σε ένα σαββατοκύριακο τότε σας λένε ψέματα.

Χρειάζεται, οργάνωση, προετοιμασία, μεθοδικότητα και βεβαίως να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που ξερει πως να δημιουργήσει μια σειρά μαθημάτων. Κάποιες φορές μπορεί να είναι δύσκολο αλλά αν το κίνητρο σας είναι ισχυρό και έχετε επιθυμία να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό επιχειρείν τότε το μόνο που χρειάζεται να αφιερώσετε είναι χρόνος.

Ο εργασιακός σας βίος μπορεί να αποδεικνύει ότι είστε οι καλύτεροι στο τομέα σας. Τα βινετομαθηματα όμως είναι αυτά που θα σας δώσουν πανελλαδική εμβέλεια και πολλά περισσότερα χρήματα. Σκεφτείτε μόνο ότι χρειάζεται να δαπανήσετε χρόνο για να φτιάξετε ένα βιντεομάθημα το οποίο μπορεί να πουληθεί εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες φορές.

Ανάπτυξη του E-Learning  = Περισσότερος ανταγωνισμός

Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που γνωρίζω καλά, η βιομηχανία ηλεκτρονικών μαθημάτων θα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική. Όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο περισσότερος ανταγωνισμός θα υπάρχει και τόσο πιο δύσκολο θα είναι να κερδίσετε την προβολή που σας πρέπει. Δεν θα είναι ποτέ αδύνατο, αλλά σίγουρα θα είναι δυσκολότερο χρόνο με το χρόνο.

Δεν είναι μυστικό πως η βιομηχανία ηλεκτρονικής μάθησης βρίσκεται σε τεράστια πορεία ανάπτυξης. Μέχρι το 2025 προβλέπεται να είναι μια βιομηχανία 325 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Σκεφτείτε λοιπόν, πως αν δεν είστε εσείς θα ναι κάποιος άλλος στη θέση σας. Αρα, όσο πιο γρήγορα ετοιμάσετε το μάθημα σας τόσο πιο σύντομα θα κάνετε πωλήσεις και να εδραιώσετε την παρουσία σας προτού έρθουν άλλοι να κάνουν το ίδιο με σας.

 

Ξεκινήστε την διαδικτυακή σας επιχειρηματικότητα τώρα μην περιμένετε πια!