Σχετικά με εμάς

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΠΟ

Καλώς ήρθες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα macademy.gr!

Αν σε ενδιαφέρει η γνώση και επιθυμείς να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Η πρώτη ολοκληρωμένη ελληνική διαδικτυακή ακαδημία είναι εδώ και μέσω αυτής μπορείς να έχεις πρόσβαση σε online μαθήματα και σεμινάρια ειδικά διαμορφωμένα για σένα από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές. Η απόσταση καταργείται, ο χρόνος και το κόστος μετακίνησης μηδενίζονται και η παρακολούθηση των μαθημάτων συντελείται στον δικό σου χρόνο και από τον δικό σου χώρο!

Μόνο στη macademy.gr θα βρεις πραγματικά εμπνευσμένα courses μέσω βιντεομαθημάτων (Macademy Courses)  ή ζωντανής μετάδοσης (Macademy Go Virtual – virtual class και Macademy Live Streaming – webinar), όλα ειδικά σχεδιασμένα από τους συνεργάτες μας. Καταξιωμένα ονόματα του χώρου των επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και ευρύτερα αναγνωρισμένοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί αποτελούν εγγύηση μαθημάτων υψηλής ποιότητας και χάρη στην τεχνολογία τα μαθήματα αυτά παρέχονται σε πολύ προσιτές τιμές.

Τώρα η απόκτηση της γνώσης γίνεται ευκολότερη από ποτέ στη Macademy!

Γίνε σήμερα μέλος μίας ακαδημίας που αγκαλιάζει την ανάγκη για μάθηση και σου εξασφαλίζει ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι, ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης!

Διαδικτυακή εκπαίδευση και οφέλη

Σ’ έναν κόσμο γεμάτο ψηφιακές δυνατότητες, ο χώρος της εκπαίδευσης δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. H διαδικτυακή εκπαίδευση (e-learning) είναι εδώ, αλλάζοντας τον χάρτη της παρεχόμενης γνώσης και δίνοντας σε όλους πρόσβαση στην εύκολη, οικονομική και αποτελεσματική μάθηση!

Αυξημένη αποτελεσματικότητα: όχι σε τοπικούς ή χρονικούς περιορισμούς! Ο εκπαιδευόμενος παρακολουθεί το μάθημα από τον δικό του χώρο και στον δικό του χρόνο, ώστε να μπορεί να αφιερωθεί σ’ αυτό ολοκληρωτικά, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη απόδοση. Παράλληλα, ο εκπαιδευτής μπορεί να επιμορφώσει περισσότερους εκπαιδευόμενους, σε διαφορετικούς χρόνους και ανεξάρτητα από το πού ζουν, σπουδάζουν ή εργάζονται.

null
null

Εξατομικευμένη εκπαίδευση: ο μαθητής έχει τον έλεγχο! Οι νέες τεχνολογίες στην καθημερινότητά μας έχουν συμβάλει στην ανανέωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας προωθώντας τον μαθητοκεντρικό προσανατολισμό, την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και την αλληλεπίδρασή τους με τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους. Ο εκπαιδευόμενος έχει, σε αντίθεση με την παραδοσιακή διδασκαλία, τον πλήρη έλεγχο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Μείωση κόστους: όχι πια ακριβά μαθήματα! Ένα βασικό πλεονέκτημα της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης είναι ότι δεν προκύπτουν οι ανάγκες που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο για τη διεξαγωγή ενός μαθήματος. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής μηδενίζονται, με το συνολικό κόστος της διαδικασίας να μειώνεται καθοριστικά.

null
null

Βελτιωμένη παράδοση: το μάθημα γίνεται συναρπαστικό! Η χρήση πολυμέσων και ηλεκτρονικών εφαρμογών, σε συνδυασμό με τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, παρέχουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία μάθησης και η διδασκαλία γίνεται μία συναρπαστική εμπειρία για τον μαθητή.

Πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο: δεν είναι απαραίτητη! Η ασύγχρονη μορφή της διαδικτυακής εκπαίδευσης (video courses) εξαλείφει την ανάγκη ταυτόχρονης φυσικής παρουσίας εισηγητή και εκπαιδευόμενου, ακόμη και εξ αποστάσεως, δίνοντας τη δυνατότητα της παρακολούθησης online ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

null
null

Συνεχής πρόσβαση στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο: ο μαθητής μπορεί να επαναλάβει το μάθημα… όσες φορές θέλει! «Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως», πώς όμως να παρακολουθήσεις ξανά το μάθημα που έχεις ήδη διδαχθεί; Στο διαδίκτυο μπορείς, αφού ως μαθητής μας συνεχίζεις να έχεις πρόσβαση στο ηλεκτρονικό περιεχόμενο που έχεις διδαχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του μαθήματος.

Γνωστική ανατροφοδότηση: ο εκπαιδευτής είναι συνεπής και ευέλικτος. H παραδοσιακή εκπαιδευτική διαδικασία δεν εγγυάται ότι τα μαθήματα παρουσιάζονται κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, ενώ η ευελιξία του εισηγητή είναι περιορισμένη, δεδομένου ότι ένα δοσμένο μάθημα… δεν μπορεί να αλλάξει! Το e-learning, όμως, δίνει στον καθηγητή τη δυνατότητα μίας διαρκούς ανατροφοδότησης του γνωστικού περιεχομένου, προσφέροντάς του την ευελιξία να ανανεώνει συνεχώς την παράδοση εισάγοντας ανά πάσα στιγμή νέα στοιχεία, πληροφορίες ή τεχνικές.

null
null

Μείωση χρόνου: συμπύκνωση παράδοσης μαθήματος. Η ηλεκτρονική μάθηση σε σύγκριση με μία συμβατική τάξη απαιτεί 25-60% λιγότερο χρόνο για τον ίδιο κύκλο παράδοσης μαθημάτων.

Ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των μαθητών: ίδρυση μίας ζωντανής μαθητικής κοινότητας. Από τα πρώτα fora μέχρι τις κλειστές ομάδες κοινού ενδιαφέροντος, η διαδικτυακή εκπαίδευση ενθαρρύνει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων οδηγώντας με άνεση στην ανάπτυξη μίας ζωντανής μαθητικής κοινότητας.

null
null

Βεβαίωση παρακολούθησης: ενεργό μέλος μίας ακαδημίας για πάντα -και υπάρχει απόδειξη! Οι επιλογές σου επιβραβεύονται πέραν των γνώσεων που απέκτησες, αφού σου παρέχουμε βεβαίωση παρακολούθησης για όποιον κύκλο μαθημάτων έχεις παρακολουθήσει

Επαναπροσδιορισμός του εκπαιδευτικού στόχου: τι πραγματικά θέλουν οι μαθητές! Μέσω του διαδικτύου η επικοινωνία μας είναι άμεση και μπορούμε να συζητάμε και να μοιραζόμαστε τα ενδιαφέροντά μας σε πραγματικό χρόνο. Γιατί όχι το ίδιο και με τις γνώσεις μας; Όποια ηλικία και αν έχουμε, μαθαίνουμε από σήμερα να αξιοποιούμε δυνατότητες που αύριο θα μας είναι πολύτιμες!

null

Κατανοώντας την αξία του e-learning βοηθά να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για το πότε και γιατί να το χρησιμοποιήσετε.

Αν γίνει σωστά, μπορεί να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα!

Πως να ξεκινήσεις...

null

Κάνε Εγγραφή

Κάνε Σήμερα την Εγγραφή σου Δωρεάν στην κοινότητά του Macademy και γίνε μέλος της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής ομάδας της Ελλάδας!
null

Κάνε Αναζήτηση

Αναζήτησε το μάθημα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου και δες το video παρουσίασης του μαθήματος καθώς και τα περιεχόμενά του!
null

Αγόρασέ το

Ολοκλήρωσε την αγορά σου ελέγχοντας πρώτα το email που μας έδωσες κατά την εγγραφή σου γιατί μπορεί να σου έχουμε στείλει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι!
null

Παρακολούθησε το μάθημά σου

Παρακολούθησε το μάθημά σου, στον χρόνο που μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου!