Μάθημα

Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων

Που απευθύνεται το σεμινάριο: Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε πωλητές, εργαζόμενους στην υποστήριξη των πωλήσεων, καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις πωλήσεις.

0 out of 0 steps completed0%
0 Κεφάλαια

Περιγραφή αντικειμένου σεμιναρίου: Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα είναι η τοποθέτηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους με στόχο τη μέγιστη εμπορικότητα. Στους περισσότερους κλάδους, όλες οι επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση στην ίδια τεχνολογία και στους ίδιους πόρους, ως εκ τούτου, τα προϊόντα φαίνονται να είναι πολύ παρόμοια μεταξύ τους σε ότι αφορά στα χαρακτηριστικά, στα πλεονεκτήματα και στην τιμολόγηση. Το σεμινάριο αυτό βοηθάει στην αύξηση των πωλήσεων και την κερδοφορία, κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών και τη σχέση απόδειξης αξίας του προϊόντος σε σχέση με την ικανοποίηση της ανάγκης του πελάτη. Ενώ οι ανταγωνιστές μπορεί να επικεντρώνονται σε προσφορές για να κερδίσουν μερίδιο αγοράς, το σεμινάριο προτείνει τους τρόπους διατήρησης σταθερής τιμής και αύξησης των πωλήσεων, πείθοντας τους πελάτες για την αξία που τους προσφέρουν τα προϊόντα. Ολοκληρώνοντας το θεματικό κύκλο, το σεμινάριο απαντά και στο ερώτημα: «Μπορώ να κάνω πωλήσεις μέσα από τα Social Media;»

Τα θέματα που αναλύονται στο σεμινάριο:

  • Οι πωλήσεις στη σύγχρονη επιχείρηση
  • Ρόλοι πωλητών
  • Στάδια πώλησης (έναρξη, διερεύνηση, πρόταση, κλείσιμο)
  • Αντιμετώπιση αδιαφορίας
  • Χειρισμός δυσπιστίας, παρανόησης, μειονεκτήματος
  • Προφίλ πελατών
  • Πωλήσεις και Social Media

Διάρκεια σεμιναρίου: 20 ώρες

Είδος σεμιναρίου (OPEN ή ΕΠΙΧ/ΚΟ): OPEN & ΕΠΙΧ/ΚΟ

Ελάχιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: 3

Η τιμή θα τροποποιηθεί αν:

1. Θελήσει κάποιος να κάνει μόνος του ή δε συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός

2. Πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία σε αίθουσα οπότε θα υπάρξουν έξοδα αίθουσας ή μετακίνησης και διαμονής εφόσον γίνει στην περιοχή του ενδιαφερόμενου